Apex

Apex

APEX is een aanvulling op de Tranemo FR range die enkele lastige problemen qua bescherming kan oplossen. Het materiaal is een 300 g/m² dope-dyed aramide, aan de voorzijde voorzien van een extra laag vlamvertragend ... Lees meer

APEX is een aanvulling op de Tranemo FR range die enkele lastige problemen qua bescherming kan oplossen. Het materiaal is een 300 g/m² dope-dyed aramide, aan de voorzijde voorzien van een extra laag vlamvertragend materiaal. Het beschermingsniveau is bijzonder hoog en het doek voldoet qua EN 13034 normering niet alleen aan zuur en alkaline, maar is ook getest op aromatische koolwaterstoffen en alcohol.

De broek die zowel in een heren- als damesmaat verkrijgbaar is, kan worden besteld met extra verstevigingen tegen spatten aan de voorkant. Uiteraard is de collectie voorzien van extra zichtbaarheid. APEX is een probleemoplosser voor veel werksituaties waarbij het moeilijk was om de juiste kleding te vinden bij chemische spatten, zonder helemaal in een chemisch pak te moeten werken. Omdat er geen doek beschikbaar is waar zink afloopt, wordt APEX ook gebruikt bij het werk met gesmolten zink, omdat de degradatie temperatuur in het doek hoger is dan het smeltpunt van zink. Het zink loopt er niet van af, maar veroorzaakt geen gaten in de kleding, en het metaal wordt zo snel mogelijk na spatten mechanisch verwijderd om te voorkomen dat het verbrandt.

 • Aramide met een hoge degradatie temperatuur
 • Goede weerstand tegen veel soorten chemische spatten
 • Het doek is ‘dope-dyed’ waardoor de kleur stand houdt, ook na veel industriële wasbeurten
per pagina
  Voeg alle producten op de pagina toe aan "Mijn producten".
 1. Werkbroek

  662083 - Apex

 2. Werkbroek

  662183 - Apex

 3. Werkbroek

  662383 - Apex

 4. Dames werkbroek

  662783 - Dames FR, Apex

 5. Dames werkbroek

  662883 - Dames FR, Apex

 6. Dames werkbroek

  662983 - Dames FR, Apex

 7. Werkjack

  663083 - Apex

per pagina