TRANSPORT

Het is erg belangrijk om gezien te worden wanneer u werkt in situaties waar verkeer is; een kledingstuk dat gecertificeerd is volgens EN ISO 20471 wordt aanbevolen. De fluorescerende stof zorgt ervoor dat je overdag gezien wordt, terwijl reflecterende strepen ervoor zorgen dat je zichtbaar bent bij weinig licht of als het donker is.

RISICO INVENTARISATIE

  • Transport ongevallen


RISICO INVENTARISATIE

Wanneer vlamvertragende kleding wordt gedragen bij buitenwerkzaamheden nabij verkeer moet de kleding voldaan aan EN ISO 20471 voor zichtbaarheid overdag als ook in het schemer en donker. Hoe hoger het risico, des te hoger de Hi-Vis klasse van het kledingstuk. De mate van bescherming dient vastgesteld te zijn in de risico inventarisatie.


Wanneer men werkt langs de weg of nabij andere transport voertuigen, bestaat het risico om aangereden of verdrukt te worden. Aangezien dit veel voorkomende ongevallen zijn, voegt Tranemo aan de meeste buitenkleding extra zichtbaarheid componenten toe.


De vereisten binnen de standaard schrijven de richtlijnen voor waaraan het ontwerp en de doek kwaliteiten van een High Visibility collectie moeten voldoen. Er zijn twee High Visibility kleuren en Tranemo biedt deze beide aan. Het Hi-Vis pakket met de kleuren geel en oranje biedt een uitgebreide keuze.


De normering voor High Visibility kleding stelt eisen ten aanzien van de minimale oppervlakte aan fluorescerend doek in combinatie met reflectie striping. Klasse 3 is de hoogst haalbare klasse. Zichtbaarheid

Synbar på dagen
Synbar på natten