Banner-Fitandsafety

PASVORM EN VEILIGHEID

 

Tranemo heeft een visie van nul ernstige ongevallen op de werkplek veroorzaakt door vlammen of hitte. Het altijd dragen van de juiste kleding is een verzekering voor de gebruiker als een ongeluk zich voordoet. Daarom zijn de pasvorm, het ergonomische ontwerp en het comfort van beschermende kleding zo belangrijk. Werkkleding die oncomfortabel zit of een slecht ergonomisch ontwerp heeft, kan leiden tot het dragen van verkeerde type beschermende kleding, of - erger nog - dat er helemaal geen vlamvertragende kleding wordt gedragen. In plaats van te beschermen, kan een kledingstuk dat slecht past, een ongeluk veroorzaken; dus het is van vitaal belang dat iedereen een passende maat vindt.


DRAAGTESTEN

Tranemo voert in samenwerking met klanten vaak draagtesten op nieuw ontwikkelde producten uit, om er zeker van te zijn dat kleding alle noodzakelijke kenmerken heeft en goed functioneert. Een hechte relatie en voortdurende feedback van klanten zorgt er ook voor dat we eventuele problemen of tekortkomingen in een vroeg stadium signaleren.


VLAMVERTRAGENDE KLEDING VOOR VROUWEN

Tranemo heeft een breed assortiment beschermende kleding in damesmaten ontwikkeld, aangezien een aantal grote bedrijven vandaag de dag streeft naar meer gelijkwaardige werkplekken, waarbij iedereen recht heeft op comfortabele, goed passende beschermende kleding. Om verder aan de wensen van dames te voldoen, bieden we ook zwangerschapsversies van de meeste Tranemo-broeken (behalve broeken met hangende gereedschapszakken).


BESCHERMENDE KLEDING HET HELE JAAR DOOR

Het laagjesprincipe werkt heel goed bij het kiezen van kleding voor het hele jaar door - voor persoonlijke bescherming en voor bescherming tegen weersinvloeden. De luchtlagen tussen kledingstukken isoleren tegen de kou en bieden een betere bescherming tegen elektrische vlambogen, aangezien lucht ook een lage elektrische geleidbaarheid heeft. Het Tranemo-assortiment strekt zich uit van ondergoed tot shell- en winterkleding, om gebruikers een licht en comfortabel kledingsysteem te bieden dat ook effectieve bescherming biedt.