Banner-Sustainability-Equality-2

GELIJKHEID

 

Vandaag de dag zien we steeds meer dames aan het werk in voormalige typische mannen werkomgevingen. Bovendien streven steeds meer bedrijven naar een gelijke werkverhouding op de werkvloer. Met deze ontwikkeling in het achterhoofd kiest Tranemo voor een grote stap voorwaarts in de promotie van vlamvertragende dameskleding. Alle collecties zijn als kledingsystemen ontwikkeld, voor specifieke sectoren en bijbehorende risico’s.


Dames veiligheidskleding

Voor een doeltreffende bescherming is het belangrijk dat beschermende kleding goed past. Slecht passende kleding is oncomfortabel om te dragen en verhoogt het risico dat het verkeerde type kleding wordt gedragen, of erger nog, dat helemaal geen beschermende kleding wordt gedragen.


De grootste vraag van vrouwen die op het werk beschermende werkkleding moeten dragen, is een passende pasvorm. Door bij Tranemo aan deze eis te voldoen, kunnen we ervoor zorgen dat onze vrouwelijke gebruikers elke dag de juiste mate van bescherming krijgen. Iedereen heeft recht op comfortabele, goed passende beschermende kleding en de beste bescherming die beschikbaar is.


Zwangerschapsbroek

Tranemo heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van Vlamvertragende dameskleding en gekeken naar de specifieke wensen en werksituaties. Dit heeft geresulteerd in het breedste en meest geavanceerde assortiment vlamvertragende dameskleding in de markt – met hoge functionaliteit en bescherming voor elke unieke risico situatie. De zwangerschapsbroek, speciaal ontwikkeld voor zwangere dames, is zó gemaakt, dat deze kan worden toegepast in alle Tranemo werkbroeken (zonder spijkerzakken). De zwangerschapsbroek is ontworpen voor een groeiende buik dankzij de gebreide stof en het verstelbare knoopsgatelastiek aan de bovenkant. Het gebreide deel is gemaakt van een vlamvertragend elastisch materiaal met 20% gerecyclede vezels. Een brede elastische band aan de achterzijde zorgt ervoor dat de broek goed blijft zitten en tegelijkertijd optimale bescherming biedt in veeleisende werksituaties.