Banner-Heatsealbadges

HEAT SEAL BADGES

 

De prijzen voor heat seal transfer logo’s worden in twee gedeeltes berekend. Eén deel voor het logo zelf en een deel voor het plaatsen van het logo. De logo’s worden bij de eerste bestelling ineens gefactureerd. De prijs van het logo is afhankelijk van de grootte van het logo, het aantal kleuren en de bestelhoeveelheid. De minimum bestelhoeveelheid voor 1-3 kleuren is 25 stuks en dan in hoeveelheden van 25. De minimum bestelhoeveelheid voor meer dan 3 kleuren is 100 stuks. Tranemo heeft standaard 13 kleuren beschikbaar. Bij een aanvraag voor een speciale PMS kleur worden extra kosten in rekening gebracht voor het bestellen van die speciale kleur.


INDUTRANS

Dit is een allround heatseal logo dat op de meeste materialen kan worden toegepast. Bedekt donkere kleding stukken voor 99% en kan op 60 graden worden gewassen, en gedroogd bij lage temperaturen (wassen en drogen binnenste buiten). InduTrans is getest en gecertificeerd volgens de vereisten van EN ISO 14116 en EN1149-5, wanneer bevestigd op de meeste Tranemo vlamvertragende doeken.


Opmaakkosten

Voor de beste kwaliteit, voorziet u ons van een digitaal EPS bestand met letter contouren. Als het origineel niet acceptabel is, worden extra opmaakkosten in rekening gebracht.


Gebruiksaanwijzing

InduTrans logo’s dienen met een seal pers te worden aangebracht, met een temperatuur van 160°C gedurende 8-12 seconden. De ondergrond van het materiaal dient vlak te zijn en zonder naden. Bij vlamvertragende kleding is de beste plaats voor het logo de plaats met meerdere doeklagen onder elkaar, wat helpt bij de bescherming tegen de extra warmte die de transfer kan vasthouden. Waterdichte kleding dient te worden voorverwarmd voor een betere hechting.


Plaats van de heat seal badges, max 100 cm².

Afhankelijk van de vorm van de heat seal badge zijn niet alle plaatsen mogelijk op de kledingstukken.

 

Heatseal badges small

 

Plaats van de heat seal badges, max 500 cm².

Afhankelijk van de vorm van de heat seal badge zijn niet alle plaatsen mogelijk op de kledingstukken.

 

Heatseal badges big